Microsoft straft vroege spelers Halo 4 met Xbox Live-ban

Microsoft straft vroege spelers Halo 4 met Xbox Live-ban

Fans van het spel Halo wachten al een lange tijd totdat Halo 4 uitkomt. Op 6 november zullen ze dan eindelijk verblijd worden door Microsoft, aangezien de game op deze dag verkrijgbaar is. Zoals gewoonlijk is het spel op een illegale manier te vinden via diverse sites, maar Microsoft heeft daar een stevig stokje voor gestoken. Elke speler die Halo 4 te vroeg speelt, wordt permanent geweerd van Xbox Live. 

Sinds afgelopen weekend is het actiespel te vinden op verschillende torrentsites. Om het spel te kunnen spelen, is er een gekraakte Xbox 360 nodig. Xbox Live is echter aangesloten op het Microsoft-netwerk, en aangezien Xbox Live nodig is om dit spel te spelen, kan het bedrijf zonder moeite alle privileges wegnemen en ook niet meer teruggeven. 

Op YouTube waren enkele filmpjes te vinden van het spel, mar die zijn inmiddels al weggehaald door Microsoft. Het spelen van illegale versies van games is volgens het bedrijf in strijd met de gebruikersvoorwaarden van het online platform Xbox Live en vandaar dat ze streng optreden tegen illegale praktijken die het gebruik van hun producten niet op de juiste manier laten verlopen. 

Tags: halo, microsoft, xbox

Reacties (2)

  • CowboyTim

  Ik heb niks tegen piracy, maar dit is een goede actie

  Di 16 okt 2012, 08:38 [reply]

  • Teddytaart

  Volgens PostNL krijg ik morgen mijn pakketje met Halo4 thuis bezorgd... Als ik deze dan ga spelen zou ik dus worden gebanned terwijl ik een legale versie heb?

  Vr 2 nov 2012, 01:17 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines