Ontdek Israël op Google Maps

Ontdek Israël op Google Maps

In april vorig jaar publiceerde Google Maps panoramafoto's van straten en bezienswaardigheden in Jeruzalem, Haifa en Tel Aviv-Jaffa via de Street View ptie van Google Maps. Sindsdien hebben mensen uit de gehele wereld beelden gezien van historische plekken zoals de Western Wall in Jeruzalem's oude stad, de Baha'i Gardens in Haifa en de stranden van Tel Aviv-Jaffa. 

Sinds eergisteren zijn er nog veel meer steden, dorpen, gehuchten en andere toeristische attracties uit Israël te vinden op Google Maps. Het is nu mogelijk om beelden te zien van Safed, een bijzondere stad in het noorden. Maar ook het koraalrif in Eilat in het zuiden is goed terug te vinden. Het laagste punt van de aarde bij de Dode Zee is ook vastgelegd, evenals de oude stad van Acre.

Bezoek Tiberias, één van de oudste steden in de wereld. Of neem een kijkje bij de zee van Galilee, waar volgens het christendom Jezus op het water liep. Maar ook sportfanaten zullen zich goed vermaken. Neem een kijkje in het Ramat Gan Stadium of Bloomfield. Museumliefhebbers kunnen kijken in diverse musea, zoals het Holocaust Museum. In de toekomst zullen er meer beelden volgen. 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines