Google Maps voor iOS verschijnt in december

Google Maps voor iOS verschijnt in december

Volgens een artikel in The Guardian is Google bezig met een versie van Google Maps voor het iOS-besturingssysteem. Apple Maps verving onlangs Google Maps in iOS, tot grote onvrede van heel veel gebruikers wereldwijd. Dat Google propbeert om hun positie te herpositioneren binnen het besturingssysteem was enigszins wel te verwachten. De reactie van Apple is echter nog onvoorspelbaar. 

Apple is een grote concurrent geworden van Google. Vorig jaar hield het de Google Voice applicatie tegen vanwege belangenverstrengeling. Het probleem van Apple is namelijk dat het geen apps in de App Store wil die functies dupliceren die al aanwezig zijn in de iPhone, bijvoorbeeld een applicatie die dezelfde opties heeft als de app Airplay. 

Een ander probleem is natuurlijk het concurrerende voordeel. Toegang tot alle iOS-gebruikers is de nekslag voor een bedrijf dat leeft op data, zoals Google doet. Google's nieuwe Maps-applicatie zou voor het eind van het jaar moeten verschijnen. Alleen dan weten we hoe Apple hierop gaat reageren. Een andere app die verdwenen is uit het lijstje met standaardapplicaties is YouTube. 

Reacties (1)

  • Eduard

  "Toegang tot alle iOS-gebruikers is de nekslag voor een bedrijf dat leeft op data, zoals Google doet. "

  Waitwut? Weet je wel wat je zegt? Wat 'nekslag' betekent?

  Di 6 nov 2012, 14:03 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines