Google Art Project bevat nu ruim 35.000 kunstwerken

Google Art Project bevat nu ruim 35.000 kunstwerken

Google heeft aangekondigd dat ze ongeveer 29 kunstorganisaties uit 14 verschillende landen hebben toegevoegd aan het Google Art Project. Dit project omvat verschillende schilderijen, sculpturen, street art en foto's die online te bekijken zijn. Ook zijn er werken te zien uit onder andere het Istanbul Modern Art Museum, Art Gallery of South Australia, Museum of Palazzo Vecchio en Princeton University. 

Naast alle nieuwe kunstwerken heeft Google ook wat nieuwe features toegevoegd om de gebruikerservaring te verbeteren. Zo is er links een vergelijk-button te vinden waarmee verschillende kunstwerken met elkaar vergeleken kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om de ontwikkeling van een kunstenaar in de loop van de tijd te vergelijken, maar ook om verschillen tussen culturen te vinden.

In bovenstaand filmpje is te zien dat er ook een speciale Hangout App gemaakt is. Momenteel zijn er meer dan 35.000 objecten te vinden en ongeveer 300.000 mensen hebben hun eigen galerijen. Daarnaast heeft het project sinds de lancering meer dan 15 miljoen bezoekers over de vloer gehad. 

Reacties (1)

  • jorge adrian krasnopolsky


  I made ""duch masters""

  EVERY THING IS GONNE !!

  EVERY THING !

  I try to evitate this .
  Daroom ""we"" married germans o
  argentinos .

  Zo 11 nov 2012, 10:33 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines