Gebruik je handschrift om te zoeken met Google Handwrite

Zojuist heeft Google een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de mobiele zoekmachine. Deze nieuwe functionaliteit met de naam Handwrite maakt het mogelijk je zoekopdracht te schrijven. 

Gebruik je handschrift om te zoeken met Google Handwrite

Om Handwrite te gebruiken, surf je via de mobiele browser naar google.com en plaats je in de instellingen een vinkje achter Handwrite. 

screenshot1

Vervolgens om Handwrite te activeren tik je op het Handwrite-icoontje en schrijf je op het scherm. Vervolgens kies je uit de suggesties het trefwoord waar je op wilt zoeken. 

screenshot3

Handwrite is momenteel beschikbaar in 27 talen en voor iOS5+ apparaten, Android 2.3+ telefoons en Android 4.0+ tablets. De beste ervaring wordt behaald met Chrome. 

 

Reacties (4)

  • Lisette

  Had er ff bij gezet dat het nog niet in nl is.

  Do 26 jul 2012, 22:11 [reply]

 • Het is direct beschikbaar in 27 talen en werkt als je naar Google.com gaat. Waarschijnlijk gaat jouw browser direct door naar google.nl/.be.

  Do 26 jul 2012, 22:14 [reply]

  • Marc

  Als je mobiele browser je automatisch naar google.be/.nl stuurt, vind je helemaal onderaan de startpagina een link naar 'google.com in english'

  Vr 27 jul 2012, 10:33 [reply]

 • De tool werkt wel mooi. Het is verrassend precies. Het is alleen jammer dat mijn handschrift hier niet bij past haha. Ik had wel problemen met het feit dat je dan een knop bovenaan het scherm kunt in drukken in de browser zonder dat je het wil. Hebben meer mensen hier last van?

  Zo 29 jul 2012, 17:22 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines