Gaming01.07.2008

Scoop: BETA portal van NewZoo staat live


scoop-beta-portal-van-newzoo-staat-live.jpg
scoop-beta-portal-van-newzoo-staat-live.jpg

NewZoo is live gegaan met hun nieuwe portal. Ze hebben dit reeds enige tijd geleden aangekondigd maar nu is het dan zover. Ik check de site met enige regelmaat en werd vandaag geconfronteerd met deze BETA portal. Wanneer de site precies live is gegaan valt niet te achterhalen.

Op het eerste gezicht ziet het er naar uit dat ze meer dan alleen de beoogde marktplaats aanbieden. Zo worden er onder andere diverse consultancy diensten aangeboden. 

NewZoo heeft de afgelopen tijd een hoop verwachtingen geschept door vaak in de pers te verschijnen. Onder andere met hun Nationaal gaming onderzoek.

Maken ze de verwachtingen met deze portal nu dan ook waar? Mijn eerste indruk is dat er veel informatie op staat, waar je doorheen kunt browsen. Maar een te grote hoeveelheid informatie kan chaos scheppen voor de bezoekers. En hierdoor zien ze straks wellicht door de bomen het bos niet meer. Toch is het wel handig om alle informatie op 1 portal te hebben staan.

Daarnaast vraag ik mij af of alle game advertising mogelijkheden en alles hieromheen wel overzichtelijk bij elkaar te brengen zijn op één website. Tevens ben ik benieuwd naar de komende concurrenten in deze markt, die ons wellicht nieuwe inzichten kunnen geven dan alleen die van NewZoo.

Want wat ik mij met de kritische pet op afvraag is: Hoe onafhankelijk ben je als marktplaats wanneer je hiernaast bijvoorbeeld ook pitch begeleiding aanbiedt?

Gespot via GameAds

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.