Smartphone bedienen zonder 'm aan te raken dankzij Bluetooth handschoenen

Smartphone bedienen zonder 'm aan te raken dankzij Bluetooth handschoenen

De winter nadert en de temperaturen worden steeds lager. Het bedienen van je smartphone buiten wordt steeds lastiger. BearTek zou hier een oplossing voor moeten zijn. In een nieuw Kickstarter project presenteert het bedrijf Blue Infusions Technologies een handschoen die kan gebruikt worden via Bluetooth om met vingerbewegingen een iPhone of Android-smartphone te bedienen. 

Wanneer een smartphone gekoppeld is met Bluetooth en de handschoenen, is het mogelijk voor de gebruiker om zes verschillende contactpunten op de handschoenen aan te raken om handelingen te verrichten op de smartphone. De contactpunten bevinden zich op de duim-, midden- en op de ringvinger.Die van de duim is het grote contactpunt die in contact kan komen met de anderen.

Acties als het opnemen van telefoons, het beëindigen van telefoons, het harder of zachter zetten van de volume en het switchen van nummers behoren tot de mogelijkheden. Naast de standaard software op iOS en Android werkt BearTek ook met applicaties als Pandora, Spotify, iHeartRadio en Slacker Radio. De handschoenen zullen ongeveer 150 dollar gaan kosten als ze op de markt verschijnen.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines