Txtr Beagle, e-reader voor 10 euro

Txtr Beagle, e-reader voor 10 euro

Wie op zoek is naar een goedkope e-reader kan het beste nog een paar maandjes wachten. Eind 2012 begin 2013 brengt het Duitse bedrijf Txtr de Txtr Beagle op de markt, een e-reader met een prijs van rond de 10 euro.

Txtr toonde de e-reader onlangs op de Frankfurter Buchmesse. Deze Txtr Beagle ziet er zeker niet goedkoop uit en oogt prima. De e-reader heeft een 5-inch scherm en maakt gebruik van AAA-batterijen waarmee je in theorie ruim een jaar met het apparaat zou kunnen doen. Verder heeft de Beagle een zwart-wit scherm met een resolutie van 800 bij 600 pixels met 8 grijswaarden.

De Txtr Beagle is bedoeld als e-reader naast je Android tablet of smartphone en kan dan ook alleen gebruikt worden voor het lezen van digitale boeken. Ook beschikt het apparaat niet over een USB poort of een microSD card reader. Het is de bedoeling dat je middels een applicatie die je op je tablet of smartphone installeert eenvoudig eBooks kunt overzetten naar je e-reader.

Met z'n 5-inchis de Txtr Beagle de kleinste e-reader ter wereld. Enige 'maar' die mogelijk aan het apparaatje zit is dat hij in het begin waarschijnlijk alleen te koop komt via telecom providers en mogelijk in combinatie met een Android product.

txtr beagle from txtr on Vimeo.

Tags: e-reader, txtr

Reacties (2)

  • Raoul Teeuwen

  Afspelen van de video lukt bij mij niet? Maar op http://vimeo.com/50788492 staat hij (ook)

  Ma 15 okt 2012, 10:08 [reply]

  • CowboyTim

  Ze kunnen de App dus vrij duur maken.

  Ma 15 okt 2012, 13:47 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Gerelateerde video's

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines