Gadgets18.08.2008

Face Your Manga


face-your-manga.jpg
face-your-manga.jpg

Face Your Manga (Manga is de Japanse equivalent van het stripverhaal) is een leuke en eenvoudige applicatie voor als je op zoek bent naar een programma om online je eigen avatar te maken.

Een ‘avatar‘ is een kleine afbeelding, meestal tussen de 48×48 en 150×150 pixels groot, dat als gebruikersafbeelding op fora op het Internet of op chatprogramma’s als msn en tegenwoordig ook Twitter gebruikt wordt. Avatars staan meestal naast of onder de nickname van een lid.

Je kunt met Face Your Manga de avatar eenvoudig aanpassen en je eigen gewenste identiteit creeren.

Nadat deze is aangemaakt wordt hij keurig naar je gemailt. Mocht je het niets vinden dan kun je hem nog steeds onbeperkt aanpassen. Het kost sowieso weinig tijd voor het maken en ontvangen van je eigen meesterwerk. Voor de dienst hoef je je verder niet te registeren.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.