Morgen de #FFGLBS met 10x een Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Morgen de #FFGLBS met 10x een Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Het bereiken van de grens van 100.000 volgers op Twitter willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. En daarom zitten er voor jullie een paar Friday Free Gift Lucky Bastard Shows aan te komen, waarvan morgen gelijk de eerste show.

Hierin geven we in samenwerking met Logitech 5 witte en 5 grijs/zwarte Logitech Ultrathin Keyboard Covers voor de iPad weg. Deze cover is ontworpen als aanvulling op jouw iPad en wordt stevig op de iPad bevestigd via een magnetische klem. Hij beschermt het scherm in stijl met een superdunne klep en voegt tevens een draadloos Bluetooth-toetsenbord toe.

Wil jij een van deze Covers voor de iPad winnen? Om deel te nemen aan de #FFGLBS hoef je niet veel te doen. Zorg dat je @Dutchcowboys volgt en ReTweet het bericht dat we om 12.00 uur live zetten. Daar heb je vervolgens tot 15.00 uur de tijd voor. Dan is de actie afgelopen en kort daarna zullen we hier bekend maken wie de Lucky Bastards van deze week zijn.

990c78dc838ebaa903d28fa034e74ea8bd4869f1_360080_90_90_1Jeroen de Hooge

Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Mobilecowboys & Stylecowboys. Voor alle vragen (van adverteren tot content) omtrent Dutchcowboys, een van de andere blogs kan je mailen naar Jeroen@Dutchcowboys.nl of neem contact op via Twitter / LinkedIn.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines