Scheiding Danica Patrick grote hit op Facebook

Scheiding Danica Patrick grote hit op Facebook

Danica Patrick vermeed alle traditionele pers om haar scheiding bekend te maken, maar deed dit simpelweg via een post op Facebook. Het bericht heeft een aanzienlijk hoog aantal likes en shares gekregen van haar fans. "I am sad to inform my fans that after 7 years, Paul and I have decided to amicably end our marriage. This isn't easy for either of us, but mutually it has come to this. He has been an important person and friend in my life and that's how we will remain moving forward." vertelt ze op haar officiële pagina.

Patrick wordt gezien als een sport- en popcultuuricoon sinds ze vierde werd in de race voor Indianpolis 500 in 2005. In de daaropvolgende jaren was ze regelmatig host bij tv-shows en verscheen ze regelmatig in beeld tijdens late-night talk shows. Daarnaast was ze niet vies van bijrolletjes in advertenties, zoals in een advertentie voor het webhostingbedrijf GoDaddy.com.

Gelukkig hoeft Patrick niet bang te zijn voor een gebrek aan aandacht. Onderstaande reacties zijn voorbeelden van de massale reacties die ze heeft gehad op het bericht. Aangezien ze gezien wordt als een sekssymbool kan ze rekenen op heel wat mannelijke (en vrouwelijke) fans.

DanicaScreenshot1
DanicaScreenshot2
DanicaScreenshot3 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines