Facebook test nieuwe geluidsnotificaties uit

Facebook is begonnen met het testen van nieuwe geluidjes voor wanneer een gebruiker een notificatie ontvang. Dit heeft het bedrijf gisteren bevestigd aan VentureBeat. Facebook test regelmatig nieuwe features en designs uit voor een klein gedeelte van de gebruikers voordat ze de functies toegankelijk maken voor de één miljard actieve gebruikers die de website kent.

De eerste reacties van de testers zijn allesbehalve positief. Volgens de website hoort men bij elke notificatie een geluid, ook als het een notificatie is die eigenlijk geen notificatie is, zoals een nieuw bericht op iemand's nieuwsoverzicht. Daarnaast zijn de geluidjes erg luid en irritant, waardoor de neiging om ze uit te schakelen heel erg groot kan worden.

facebook-notifications-sound

Hierboven is te zien dat de geluidjes moeiteloos uitgezet kunnen worden. Dit menu is te vinden bij Account en dan bij Notificaties. Klik op View en schakel het vakje uit waar staat: 'Speel een geluidje af bij elke nieuwe notificatie.'.
 

Reacties (3)

 • Pff van mij mogen ze die geluidjes ook achterwege laten!

  Zo 11 nov 2012, 14:02 [reply]

  • stop

  zo fijn dat jullie melden dan het ook uit kan. schrik me steeds kapot als er weer een melding is.

  Ma 11 feb 2013, 22:12 [reply]

  • antoinnette

  Ik heb een vraag over de geluidsmeldingen. Ik krijg ze wel als vrienden iets plaatsen. Maar heb mij aangemeld voor een aantal groepen en krijg geen geluidsmelding als iemand iets plaatst. Ik wil graag een geluidsmelding horen hierbij. Weet iemand hoe ik dit oplos?

  Zo 28 jul 2013, 02:14 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines