Nieuwe layout Facebook vriendschapspagina’s

Vandaag introduceert Facebook een nieuwe look voor vriendschapspagina's. Deze pagina's laten berichten, foto's en evenementen zien die je gemeen hebt met een vriend. Klik rechtsboven op de pagina van een vriend op het instellingen-menu en vervolgens op 'vriendschap bekijken' om de vriendschapspagina te bekijken.

Zo weet Facebook Software Engineer Arun Vijayvergiya te melden in Facebook's Newsroom. De veranderingen zijn nog niet voor iedereen zichtbaar, maar worden geleidelijk aan uitgerold. De vriendschapspagina's krijgen nu eveneens de layout van het eerder groots uitgerolde Timeline, zoals in onderstaande afbeelding goed te zien is.

Nieuwe layout Facebook vriendschapspagina’s

Wat meer info over de vriendschapspagina's:

Vriendschapspagina's laten informatie zien die al bestaat op Facebook. De vriendschapspagina respecteert de privacy instellingen van ieder bericht. Dit betekent dat de persoon die de vriendschapspagina bekijkt geen berichten of andere content kan zien die hij ergens op Facebook ook niet kan zien.

Om iets te verwijderen van een vriendschapspagina kun je: 1) met de muis op het verslag gaan staan en op het potloodje klikken; 2) kies Verwijder van deze vriendschapspagina om dit verslag te verbergen of kies Verwijder / Tag verwijderen om het verslag of de tag te verwijderen.

Verder respecteert de vriendschapspagina de privacy instellingen van ieder bericht. (Dit betekent dat als ik iets ergens anders op Facebook kan zien, ik dit ook kan zien op de vriendschapspagina. Ik zal niet in staat zijn om iets te zien waar ik niet het recht toe heb om te zien.)

Tags: design, facebook

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines