Dutchcowboys meets The Next Web [Video]

Ergens in het voorjaar van 2006 bedenken The Next Web founders Boris Veldhuijzen van Zanten en Patrick de Laive een congres omdat ze eigenlijk geen geld hadden om zelf naar een congres te kunnen gaan.

Nu 7 jaar later is dit congress The Next Web conference uitgegroeid tot een van de grootse en belangrijkste congressen over de toekomst van het Web in Europa. In de streamline van het merk werd een aantal jaren geleden ook nog eens The Next Web website gelanceerd die in een paar jaar tijd nu behoort tot de allergrootste Techblogs in de wereld.

Bij Dutchcowboys hebben we voor Boris en Patrick een bijzonder groot respect dat zij in staat zijn geweest om dit te realiseren. Wij gekke Holanders mogen daar eigenlijk best trots op zijn en speciaal om die reden hebben we afgelopan zaterdag onderstaande video gemaakt met de vaste cameraman van de Cowboys Joran van Maaswinkel (@Jeeem +1). Dank aan Boris en Patrick en niet te vergeten John Bake Postproductions voor de volledige eindproductie. 

2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines