Events24.05.2009

Starthub en MPJC roepen starters op zich in te schrijven


starthub-en-mpjc-roepen-starters-op-zich.jpg
starthub-en-mpjc-roepen-starters-op-zich.jpg

Starters opgelet want dit bericht is voor jullie, zie ook : Alle Startups verzamelen. Je bedrijf is jong, ambitieus en zet de media wereld op zijn kop?  Dan zijn er twee dingen die je vandaag nog moet doen:

Schrijf in voor Starthub, de nieuwe website waar de Nederlandse start up scene zich verzamelt en schrijf je in om te mogen pitchen tijdens het Mediapark Jaarcongres op 23 juni in Hilversum!

Als jouw jonge bedrijf de media sector gaat veranderen, laat het ons weten. Je kunt je nu inschrijven voor Starthub, een nieuwe website voor Nederlandse starters. Dat is nuttig en interessant: Starthub, een project van Erwin Blom van The Crowds, gaat een jaar lang de Nederlandse start up scene in kaart brengen, en zal je nieuwe contacten, concreet advies en inspiratie brengen.

Starthub is ook jouw route naar de Pitch sessie van het Mediapark Jaarcongres. De beste vijf mediastarters mogen zich op 23 Juni in Hilversum voorstellen aan de 700 bezoekers van dit event, en aan de jury met daarin ondernemers en investeerders Willem Sijthoff, Martijn Hamann, Floris van Alkemade en Guido van Nispen. Bovendien krijgen starters een pitch training en een video portret kado, en mogen ze hun dienst of produkt gedurende de dag tonen op een eigen standje. Beter advies en meer publiciteit kan een starter zich niet wensen!

Wat moet je doen?
•    Allereerst, schrijf je in en beantwoord de vragen in het inschrijfformulier.
•    Daarnaast vragen we je om je bedrijf voor te stellen via een Powerpoint op Slideshare.net, of via een video filmpje op Youtube.

•    Alle inschrijvingen moeten uiterlijk 8 juni binnen zijn, dus aarzel niet, schrijf je nu in via de genoemde formulieren, en ga dan aan de slag met je presentatie.

Voor vragen ovr Starthub en de Pitch sessie tijdens het MPJC kan je contact opnemen met Starthub, info@starthub.nl; voor meer informatie over het MPJC, kijk op www.mediaparkjaarcongres.nl