Events16.06.2008

Lifehacking Academy en boeklancering


Dinsdag 17 juni vindt in Groningen de nieuwe editie van Lifehacking Academy plaats. Het evenement voor professionals die meer tijd over willen houden voor de dingen die er echt toe doen. Met workshops, lezingen en unconferences rond de thema’s Persoonlijke ontwikkeling, Slimmer werken en Techniek & Technische tips maken de deelnemers kennis met een scala aan mogelijkheden om productiever te zijn, meer plezier te hebben in het werk of zelfs te ontdekken waar het bij hen werkelijk om draait.

Het doel van Lifehacking: je productiviteit en werkplezier verhogen door dingen beter te organiseren waardoor alles gemakkelijker gaat, je minder tijd kwijt bent aan ‘rompslomp’ en meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen, zowel zakelijk als privé. Meer doen dus, in minder tijd, op een leukere en slimmere manier. Naast een vol programma met sprekers en workshops wordt ook het eerste Nederlandse boek over Lifehacking gelanceerd, “100 Lifehackingtips voor prettig en efficiënt werken”. Het boek verschijnt bij Van Duuren Media.

Lifehacking Academy is een initiatief van de website Lifehacking.nl

De vorige editie van de Lifehacking Academy in Amsterdam (17 april jongstleden) was een groot succes, Gina Trapani kwam over uit de V.S. en opende de dag. Met een heel divers aanbod aan workshops en presentaties was het een fantastische dag met een heleboel positieve reacties als gevolg. Foto’s van het laatste event zijn op Flickr te vinden.

In persoonlijk contact met de experts in The Palace of Wisdom kan je in een inspirerende setting dieper ingaan op de dingen die je in de workshops bent tegengekomen. Tijdens de unconferences kan je je eigen steentje bijdragen en leren van anderen over “het nieuwe werken”, “lifehacking in teams” en een verrassingsonderwerp.

Kortom, een goed gevulde dag in een inspirerende setting waar het draait om contact, innovatie, ontdekken, leren en spelen. Meer informatie vind je in onderstaande flyer of op de website.

Lifehacking

Read this document on Scribd: Yes! Lifehacking Academy

In het boek “100 Lifehackingtips” staan handige, praktisch en onverwachte tips voor slimmer werken. De tips of eigenlijk hacks zijn geschreven door vaste en gastauteurs van lifehacking.nl en bieden nieuwe inzichten en toepassingen voor iedereen die dagelijks met een computer werkt. Het boek is samengesteld uit artikelen die op Lifehacking.nl zijn verschenen.

Het boek is bedoeld voor iedereen die in zijn werk gebruik maakt van een computer, maar geen idee heeft hoe je met een kleine inspanning een hoop dagelijkse taken veel makkelijker voor elkaar krijgt. Voor iedereen die veel op het web werkt, maar nog nooit van RSS heeft gehoord. En voor mensen die de schoonheid van een slimme vondst kunnen waarderen en er hun voordeel mee doen. Veel schrijvers van het boek zullen op Lifehacking Academy Groningen aanwezig zijn.

(Disclaimer: Auteur is mede-oprichter van Lifehacking.nl en kan helaas niet bij Lifehacking Academy aanwezig zijn)