Heeft e-mail eigenlijk nog wel een toekomst naast social media? [Infographic]

Heeft e-mail eigenlijk nog wel een toekomst naast social media? [Infographic]

In minder dan een decennium zijn sociale netwerksites zo snel gegroeid dat ze tegenwoordig onderdeel uitmaken van het alledaagse leven van de mens. Vooral voor de jongere generatie is het lastig om een wereld voor te stellen zonder Twitter, Facebook en alle andere grote sociale platforms. Maar hoe zit dat met e-mail? Wat is de toekomst van e-mail of heeft het de beste dagen al gehad?
 

Maak je maar geen zorgen. E-mail zal misschien wel nooit meer verdwijnen. Nog steeds doet e-mail marketing het beter dan search of social marketing. Wanneer e-mail marketing gecombineerd wordt met een bescheiden sociale strategie en een sterke mobiele aanwezigheid, zal de kracht van e-mail ertoe leiden dat een marketeer meer winst genereert en verbeterde resultaten zal zien. We kunnen stiekem gewoon niet meer zonder e-mail.

future-email

Reacties (1)

  • erg mooi pragmatisch ingestoken artikel, komt sterk overeen met mijn ervaring, email marketing is niet te onderschatten! Complimenten.

    Vr 23 nov 2012, 16:34 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines