Media30.05.2007

Digilogue nieuw online mediabureau


1180513688digilogue-logo1.jpg
1180513688digilogue-logo1.jpg

Steeds meer buro’s zien het belang van online marketing. Initiative wil dat benadrukken met de oprichting van Digilogue.

Initiative beschikte al over een online-afdeling maar ziet door een toenemende vraag uit de markt en toenemend specialisme grote kansen voor een apart bedrijf.

Nathalie Peters, Managing Director van digilogue: ”De vraag naar online-inzet neemt de laatste tijd enorm toe. Bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten willen advies over de inzet van onlinemedia. Om te kunnen doorontwikkelen en doorgroeien moet je vrij kunnen denken en handelen .

Met het lancering van dit nieuwe bedrijf worden we niet beperkt door processen en structuren die gedurende lange tijd ontwikkeld zijn voor een ander type dienstverlening. We zijn blij en trots dat we deze ruimte krijgen. Onze klanten zullen het alleen merken doordat we met nog meer passie en energie onze business aanvliegen.”

Nathalie, Bas, Vanessa en alle collega’s veel succes met jullie nieuwe buro.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.