Online28.07.2009

Legale mensenhandel bij Christie’s


legale-mensenhandel-bij-christie-s.jpg
legale-mensenhandel-bij-christie-s.jpg

Veilinghuis Christie’s staat bekend om het veilen van schilderijen of andere kunstvoorwerpen. Op 2 september slaat het beroemde veilinghuis een andere weg in: mensen van vlees en bloed gaan dan onder de hamer. Amnesty International hoeft zich geen zorgen te maken, want het is voor het goede doel.

-679.jpg
-679.jpg

Stichting laluz organiseert in samenwerking met Christie’s het event ‘Mensenhandel bij Christie’s’. Zogeheten young professionals worden gekoppeld aan goede doelen om op vrijwillige basis hun kennis te delen met deze organisaties.

De young professionals presenteren zichzelf die dag op het podium met hun specifieke expertise, zoals marketing, communicatie & PR, strategie & organisatie, human resources, training & coaching, finance, logistiek, ICT en juridische zaken.

Onder het motto ‘veil je kennis’ bieden goede doelen tegen elkaar op, om zo de meest geschikte young professional in huis te halen.

De directeur van Christie’s, Jop Ubbens, zal de rol van veilingmeester op zich nemen.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.