Online20.05.2009

Design in de koffiecorner


design-in-de-koffiecorner.jpg
design-in-de-koffiecorner.jpg

Dat lunchtijd en koffiepauzes tijdens het werk collega’s bij elkaar brengen weten we allemaal. Tijdens deze pitstops worden er werkgerelateerde of privé onderwerpen besproken, en op dat soort momenten ontstaan zelfs vriendschappen tussen collega’s. Koffie verbroedert ;).

In veel bedrijven zijn uitgebreide lunchmenu’s aanwezig en kunnen collega’s nog net geen kaviaar bestellen. Bedrijven begrijpen steeds meer dat een prettige werkomgeving de productiviteit bevordert.

Nu komt ‘NESCAFÉ op het werk’ met een design koffiemachine. De machine is ontworpen door digitale kunstenaar Micha Klein.

Het ontwerp maakt van de koffiemachine een eyecatcher met een interessant kleurgebruik en design die als pronkstuk in de kantine kan staan. Want waarom zou je het sociale brandpunt op kantoor niet pimpen met wat design voor werknemers & gasten !?

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.