Blinker

Blinker is een bureau voor e-mail marketing en marketing automation en helpt meer dan 1.300 organisaties in Nederland om e-mail marketing (automation) succesvol in te zetten. Blinker levert professionele software, kennis en alle diensten die nodig zijn om meer rendement te halen uit deze marketingkanalen.

"Het begint met een klik". Want dat is wat Blinker voor organisaties en haar klanten wil bereiken; een klik met hun doelgroep, zodat hun prospects klanten worden en die klanten voor langere tijd aan die organisaties blijven verbonden.

Blinker heeft daarbij de overtuiging dat het bij de inzet van e-mail marketing en marketing automation oplossingen niet draait om de inzet van techniek. Het gaat – zoals gezegd - om het raken van jouw klanten en prospects en het maken van de klik met hen. Daar begint het mee.

In de visie van Blinker is het belangrijk dat klanten zichzelf blijven ontwikkelen en zelf beter worden in hun vak. Daarom is de software die Blinker levert makkelijk te begrijpen en intuïtief in het gebruik. Klanten kunnen bovendien vertrouwen op gratis kennis en workshops waarmee zij zichzelf ontwikkelen op het gebied van e-mail marketing en marketing automation.
De kritische succesfactoren hiervoor zijn:

  • Persoonlijke ontwikkeling en groei van klanten door training en opleiding
  • Persoonlijke accountmanagers, advies, begeleiding en diensten voor betere resultaten
  • Methodische aanpak: het bieden van handvatten om concreet aan de slag te gaan met de optimalisatie van e-mail marketing en marketing automation