Automotive06.12.2012

Top Gear Live komt weer naar Nederland


Na een wereldtournee van 3 jaar komt een van de meest spectaculaire autotheatershows eindelijk weer naar Nederland. De gloednieuwe show komt naar de Ziggo Dome en wordt gepresenteerd door alle drie de presentatoren van Top Gear – Jeremy, James en Richard! 

In januari 2010 werd voor de eerste keer Top Gear Live in Amsterdam georganiseerd. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en Beau van Erven Dorens presenteerden toen een sensationele show voor meer dan 45.000 bezoekers!

Sinds 2010 tourt Top Gear Live over de hele wereld. Tot nu toe hebben 2,2 miljoen mensen in 19 verschillende steden over de hele wereld genoten van de show. Top Gear Live staat bekend om de combinatie van hilarische acts en spectaculaire stunts. Sinds het laatste bezoek aan Nederland zijn er talloze auto’s gesneuveld, is er zelfs gebungeejumped met een autobungee op het Rode Plein in Moskou en zijn er twee wereldrecords verbroken met ‘The Deadly 720’.

top-gear-live-komt-weer-naar-nederland.jpg
top-gear-live-komt-weer-naar-nederland.jpg

Op 27 april 2013 komt Top Gear Live na 3 jaar weer terug in Amsterdam en wel in de gloednieuwe toplocatie Ziggo Dome. Dit keer wordt de show gehost door het complete presentatorenteam van Top Gear; Jeremy Clarkson, Richard Hammond én James May.

Het publiek staat een geheel nieuwe invulling van de show te wachten in vergelijking met de show in 2010. Wat natuurlijk wel terugkomt zijn de spectaculaire stunts, de parade van super wagens, de absurde gemodificeerde auto’s en natuurlijk …. The Stig.

Show Showtime
Zaterdag 27.04.2013 16:30
Zaterdag 27.04.2013 20:30

Een speciaal bericht van de heren …