Technology19.09.2013

Lancering van #iOS7 wat is jouw ervaring?


lancering-van-ios7-wat-is-jouw-ervaring.jpg
lancering-van-ios7-wat-is-jouw-ervaring.jpg

Gisterenavond net iets na 19.00 uur kwam Apple’s nieuwe iOS7 beschikbaar als download. De belangstelling was erg groot, gezien de vele gebruikers die in eerste instantie problemen hadden met het downloaden van de nieuwe software. Maar inmiddels is de grote drukte voorbij en is de update snel te downloaden / installeren. 

De nieuwe generatie van Apple’s mobiele operating systewm werkt behalve voor Apple’s nieuwe iPhone 5S en 5C ook op de iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad (3e en 4e generatie), iPad 2, iPad mini en de 5e generatie iPod Touch.

We hebben iOS 7 helemaal opnieuw ontworpen en voorzien van een nieuwe interface en meer dan 200 nieuwe functies. Je zou dus kunnen zeggen dat je een heel nieuw apparaat krijgt, maar dan eentje die toch meteen vertrouwd aanvoelt“, zo had Craig Federighi, senior VP Software Engineering van Apple eerder al laten weten.

Volgens Mixpanel Trends, een platform dat iOS en Android data volgt, staat iOS7 inmiddels al geinstalleerd op 26% van alle iOS apparaten. In onderstaande grafiek is duidelijk de dalende en stijgende lijn van respectievelijk iOS6 en iOS7 te zien.

Screen Shot 2013-09-19 at 1.03.34 PM 

Qua design, lay-out, en functionaliteit is het allemaal veel anders dan in het vorige iOS. Maar naar welke nieuwe of verbeterde functie heb jij nu echt uitgekeken? Of is er iets dat juist totaal niet handig is. Laat het hieronder weten in de comments.

Wij hebben het nieuwe iOS inmiddels geinstalleerd en onze bevindingen zullen we uiteraard met jullie gaan delen.