Analisten: 'Geen all-in-one Apple TV tot november 013'

Analisten: 'Geen all-in-one Apple TV tot november 013'

Als Apple een all-in-one televisiepakket zullen maken, zullen ze dit pas in november 2013 doen. Dit zijn de woorden van Gene Munster, analist bij Piper Jaffray. Eerder dit jaar zei Munster dat Apple dit al in december zou gaan aankondigen en dat het in het begin van 2013 op de markt zou verschijnen. Munster geeft echter geen details over het feit waarom zijn gedachtes zijn veranderd. 

Verschillende bronnen bevestigen dat Apple nog geen deal heeft kunnen sluiten met diverse kabelmaatschappijen over de uiteindelijke distributie van Apple-televisie. En vanwege de uitspraken van een andere analist dat Apple TV een onmogelijke klus zou zijn, lijkt het erop dat Apple TV nog heel erg ver weg is en dus zeker niet zal verschijnen de komende maanden.

Munster heeft nog meer voorspellingen gedaan voor 2013. Normaliter kloppen zijn voorspellingen, dus het zou goed kunnen dat hij weer gelijk zal krijgen. In maart 2013 zou er een iPad Mini met Retina scherm moeten verschijnen. In juni zal iOS 7 verschijnen, evenals een nieuwe versie van OSX. In september zou er een iPhone 5S moeten komen, een nieuwe iPad Mini en een nieuwe iPad. In november 2013 zou Apple TV dan moeten komen. 

Tags: apple, ios, tv

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines