NOS iPhone app uitgebreid met ‘live score’

NOS iPhone app uitgebreid met ‘live score’

Vanaf nu kunnen ook voetbaluitslagen real time worden geraadpleegd via de NOS app voor de iPhone. Met de nieuwste versie van de app, die nu beschikbaar is in de App Store, wordt het mogelijk om live scores en standen van de Eredivisie, de KNVB beker, de Champions League en de Europa League te bekijken. Dit kan binnenkort ook via de NOS app voor mobiele telefoons die draaien op Android of Windows Phone.

Verder is de meest recente versie van de iPhone app geoptimaliseerd voor de iPhone 5 en is de toegankelijkheid voor mensen met een visuele handicap verbeterd. Uiteraard kunnen via de NOS app nog steeds het laatste nieuws, sport, weer, verkeer, losse videofragmenten en de meest recente uitzendingen van onder andere het NOS Journaal, NOS Studio Sport en Nieuwsuur snel en overzichtelijk worden geraadpleegd.

De NOS app is sinds april van dit jaar beschikbaar voor iPhone en Windows Phone en sinds augustus voor telefoons met Android als besturingssysteem.

Tags: apple, iphone, nos

Reacties (1)

  • Dat werd is tijd zeg, de vi App kost ook alleen maar geld. Daar ben ik heel blij mee.

    Zo 18 nov 2012, 16:02 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines