Met Nijntje naar school op de iPad

Met Nijntje naar school op de iPad

Vandaag komt alweer de derde iPad app van nijntje beschikbaar in de App store: 'nijntje op school' . Dit is een interactieve educatieve app speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters.

In de app 'nijntje op school' leren peuters en kleuters sommen maken, lijnen overtrekken, kralen tellen en tekenen. Door de gesproken aanwijzingen weten ze precies wat ze moeten doen. De allerkleinsten kunnen heerlijk luisteren naar het voorgelezen verhaal en plaatjes kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen. Spelenderwijs leren!

De app bevat toegankelijke educatieve games en veel extra's. Bouw een zo hoog mogelijke toren met het spel 'Blokken Bouwen', vind twee dezelfde plaatjes met het spel 'Memory' en kleur en verstuur je eigen tekening als e-card.

Naast het interactieve verhaal is er de mogelijkheid om het verhaal met je eigen stem op te nemen. Zo kan je kind altijd jouw stem horen bij het voorlezen.

De app die t/m 13 november 2012 tegen een introductieprijs is te downloaden is beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels. Op deze manier komen kinderen vanaf een jonge leeftijd al in aanraking met de Engelse taal! 

nijntje 2

Tags: ipad

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines