Tim Cook maakt excuses voor Apple Maps

Tim Cook maakt excuses voor Apple Maps

Na de lancering van iOS 6 kwamen er veel klachten naar buiten. Een van de dingen die het flink te verduren kreeg was het nieuwe Apple Maps. Vorige week maakte Apple bekend pas net gestart te zijn met Maps. Vandaag komt Apple met excuses. Tim Cook verstuurde vandaag een brief aan klanten waarin hij en Apple zich verontschuldigen voor de puinhoop rondom Apple Maps. TechCrunch heeft de hele brief geplaatst. Daarin zegt Cook:

"Bij Apple streven we er naar producten van wereldklasse te maken die de best mogelijke ervaring bieden. Met de lancering van onze nieuwe Maps hebben we niet kunnen voldoen aan deze toezegging."

Er zijn al meer dan 100 miljoen iOS apparaten die gebruik maken van de nieuwe Apple Maps, en daar komen er dagelijks alleen maar meer bij. In iets meer dan een week tijd hebben iOS gebruikers al gezocht naar meer dan een half miljard plaatsen. Cook: "Deste meer mensen onze Maps gaan gebruiken, deste beter deze zal worden."

Terwijl Apple bezig is met het verbeteren van Maps raden ze je aan een van de volgende Apps te downloaden uit de App Store: Bing, MapQuest of Waze. Een andere optie is Google of Nokia maps vanuit je browser te gebruiken.

Apple: "We are extremely sorry for the frustration this has caused our customers and we are doing everything we can to make Maps better."

Tags: apple, maps, tim cook

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines