Verizon: 'Geen verlof tussen 21 en 30 september vanwege iPhone 5'

Verizon: 'Geen verlof tussen 21 en 30 september vanwege iPhone 5'

Een Verizon medewerker - die bekend is bij TechCrunch - wist te melden dat het telecombedrijf het personeel heeft verboden om verlof aan te vragen tussen vrijdag 21 september en zondag 30 september. Dit heeft zonder twijfel te maken met de komst van de nieuwe iPhone (iPhone 5? The New iPhone?) die vanaf vrijdag 21 september zo goed als zeker in de winkels zal verschijnen. 

Het is onderhand al zo goed als bevestigd dat de nieuwe iPhone op woensdag 12 september aangekondigd zal worden in de stijl die we van Apple bekend zijn. De presentatie zal dit keer wel wat anders zijn, aangezien Apple's presentatieleider in december ontslagen is. Wanneer we terugkijken in de tijd, zien we ook dat alle data met elkaar matchen.

Vorig jaar maakte Apple de iPhone 4S (en dus geen iPhone 5) bekend op dinsdag 4 oktober 2011. De smartphone kon op vrijdag 7 oktober in de pre-order en was op vrijdag 14 oktober in de winkels verkrijgbaar. Bij de iPhone 5 lijkt dit precies hetzelfde. De verwachte aankondigingsdatum is woensdag 12 september 2012, de verwachte pre-order datum is ook woensdag 12 september en de lanceerdatum is vrijdag 21 september. 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines