Technology06.11.2011

Hoe cool is de iPhone 4S werkelijk ?


hoe-cool-is-de-iphone-4s-werkelijk.jpg
hoe-cool-is-de-iphone-4s-werkelijk.jpg

Hoe cool is de nieuwe iPhone 4S nu werkelijk? Ok hij ziet er nog steeds hetzelfde uit als z’n voorganger buiten een paar zwarte streepjes aan de zijkant op een nieuwe plaats zodat je kunt bewijzen dat je een 4S hebt maar who cares.

De iPhone 4S is eigenlijk even cool als z’n voorganger de iPhone 4 maar niet cooler dan de eerste iPhone in 2007. Het grote verschil zit onder de motorkap. Met eindelijk een veel betere camera, 2x snellere processor en IOS 5 is de telefoon technisch gezien de beste iPhone tot nu toe. Maar is hij ook cool? Die vraagt blijft wel hangen. Opmerkelijk is dat jongeren nog steeds met heel veel Blackberry’s lopen (vanwege het Pingen) en dat Samsung met een groot aantal devices het enorm goed doet in dat segment. Als de perceptie klopt en de iPhone voor je ouders is dan ga je als je jong bent er zeker niet mee lopen.

Dus kun je ook vragen is de iPhone cool voor jongeren? Andere merken lijken het te beseffen dat Apple niet inzet op jongeren. HTC mikt duidelijk wat op emotie en muziek met de HTC Beat maar ook Nokia speelt in op jongeren met de allernieuwste Lumia 800 (Windows Phone 7) toestellen. De blauwe en ander gekleurde toestellen met de design accesoires zullen zeker gaan aanspreken al zullen gebruikers nog overtuigd moeten worden van het Windows Phone 7 platform. Dat Apple zich niet richt op jongeren en eerder op de ouders bewijzen de 3 nieuwste TV spots van het merk.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.